we bouwen volgens een vast systeem

Door een gezonde mix tussen traditionele en prefab onderdelen uit eigen fabricage zijn we in staat om snel en efficiënt te kunnen bouwen, dit tegen een gunstig prijsniveau. Zo verrijst er binnen relatief korte bouwtijd een unieke woning van topkwaliteit.

Vakmanschap

We werken met een vaste groep ervaren werknemers die het vakmanschap goed ten uitvoer kunnen brengen. Door korte lijnen tussen de bouwplaats en kantoor zijn we in staat om unieke woningen efficiënt te kunnen bouwen.

 

snelle bouwtijd
grote ontwerpvrijheid
lange levensduur
gunstig prijsniveau

Traditionele bouw

Traditionele woningbouw is in Nederland één van de meest toegepaste bouwmethode. Bij deze methode wordt de woning op de bouwplaats steen voor steen opgebouwd. Tevens wordt gebruik gemaakt van betonnen vloeren, hetgeen zorgt voor een degelijke en solide fundering van de woning op zowel de korte als de lange termijn. Door toepassing van de juiste materialen en een degelijke constructie heeft deze bouwmethode zich door de jaren heen goed bewezen.

Prefab denken

We denken in prefab waar mogelijk, we produceren uit eigen fabricage diverse prefab onderdelen. In onze productiehal produceren we prefab producten zoals onder andere de kap, goten, topgevels en dakkapellen. Alles wordt vooraf uitgetekend, waarna het op maat wordt geproduceerd.

Door de producten in eigen beheer te produceren kunnen we de juiste kwaliteit afleveren die we willen. We zijn niet direct afhankelijk van weersinvloeden en een derde partij, waardoor we vaart in het bouwproces kunnen houden.

Houten kozijnen

Houten kozijnen zorgen voor een warme uitstraling van je woning. De houten kozijnen die we produceren voldoen aan het KOMO keurmerk. De houten kozijnen zijn erg veelzijdig en kunnen in onze werkplaats aan je eigen wensen geproduceerd worden. Tevens worden de kozijnen in onze eigen geïntegreerde spuiterij voorzien van twee lagen watergedragen grondverf. Dit kent als voordeel dat de kozijnen op de bouwplaats alleen nog moeten worden afgelakt.

Raak geïnspireerd!

Vraag de gratis brochure (incl. prijzen) aan. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Brochure aanvragenMaak een afspraak