wij zijn eenhecht familiebedrijf

Bouwgroep Huiskes is dé specialist op het gebied van maatwerk woningbouw voor particulieren. Alles is mogelijk, niets is standaard bij ons, hierdoor zijn we in staat om iedere keer een unieke woning te realiseren. Als familiebedrijf hechten wij waarde aan korte lijnen en heldere communicatie. Op deze manier verzorgen wij inmiddels naar grote tevredenheid van onze klanten circa 50 woningen op jaarbasis.

50 woningen op jaarbasis
70 werknemers
rechtstreeks contact met bouwer
werkgebied Oost-Nederland

VOLLEDIG BOUWTRAJECT

We regelen het gehele traject voor je, vanaf het eerste ontwerp, de bouwaanvraag, tot aan de uiteindelijke oplevering. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere woningbouw weten we hoe en op welk moment de juiste stappen moeten worden gezet. We geven je sturing aan het bouwtraject zodat tijdig de juiste keuzes kunnen worden gemaakt.

Bouwzekerheid WONINGBORG

Bouwgroep Huiskes BV is aangesloten bij de Woningborg Groep. Wij kunnen, indien gewenst, uw woning bouwen met een Woningborg-certificaat. Met een waarborgcertificaat waarop het keurmerk GarantieWoning is afgegeven, weet een koper dat de risico’s op zowel financieel als technisch gebied worden beschermd. Het kopen van een woning is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Het is dan prettig om te weten dat u met een betrouwbare en financieel sterke partner zaken gaat doen.

KOMO-gecertificeerd

Producten uit eigen fabricage vragen om zekerheden. We hebben hier hier invulling aan gegeven door voor de producten een KOMO-certificaat af te geven. Hierdoor heb je als klant de zekerheid dat het product onder uitstekende omstandigheden is geproduceerd en  verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Dit zowel op onze eigen houten kozijnen, alsmede de prefab daken. De producten voldoen hiermee aan de nieuwste eisen op het gebied van de KOMO.

MAATSCHAPPELIJK

Als betrokken werkgever in de (lokale) gemeenschap stimuleert Bouwgroep Huiskes het plaatselijke verenigingsleven. Op diverse manieren probeert Bouwgroep Huiskes verenigingen, maatschappelijke instellingen en goede doelen te ondersteunen bij het realiseren van hun activiteiten.

Daarnaast zijn we als van oudsher verbonden met de plaatselijke voetbalvereniging T.V.C.’28 in Tubbergen. Met het hoofdsponsorschap dragen we bij aan een vereniging die past bij de ambities van Bouwgroep Huiskes.